hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emekliye ayrılan personele plaket töreni

    Emekliye ayrılan personele plaket töreni
    expand

    Emekliye ayrılan personele plaket töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nde emekliye ayrılan personel için plaket töreni düzenlendi.

    Belediyede uzun yıllar görev yapan Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Arif Kuş, Nuray Ertunç, Ayla Aydın, Halil Altundağ, Mustafa Uluşan, Ahmet Yıldız, Durmuş Özçelik, Altan Taş, Mustafa Özkan, Nadir Güçlü, Turgay Kurt, Yusuf İçen ve Atilla Pınar emekliye ayrıldı. Başkan Ümit Uysal, emekliye ayrılan personele, törenle plaketlerini takdim etti.

    Başkan Uysal, herkese emekleri için teşekkür ederken, “Sizler, topluma, insanlığa ve yaşadığı şehre hizmet ederek çalışma yaşamını tamamladınız" dedi. Bunun çok büyük bir şans olduğu kadar sorumluluk olduğunu da dile getiren Başkan Uysal, şunları söyledi:

    “Çocuklarımızı büyüttüğümüz sokaklara hizmet ederek çalışma yaşamını kat etmiş olmanın altı çizilmesi gerekiyor. O yüzden hepinizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki yaşantınızda da kamu yararı, toplumcu düşünce, kent ve ülke yararı, insanlık yararı üzerine topluma ciddi mesajlar vereceğinizi biliyorum. Ömür boyu da bu çizgiyi taşıyacağınızdan hiçbir şüphe duymuyorum. Bundan sonraki yaşamınızda da huzur ve mutluluk diliyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow