hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erenköy'de asfalt tamam sırada doğal gaz var

    Erenköyde asfalt tamam sırada doğal gaz var
    expand

    Erenköy'de asfalt tamam sırada doğal gaz var

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, mülkiyet ve imara ilişkin sorunlarını çözerek, modern yapılaşmanın önünü açtığı Erenköy Mahallesi'nin, gecekondu yıllarından kalan kilit taşlı yollarını sıcak asfalta dönüştürdü. Mahallenin doğal gaz talebi de 2021'de karşılanacak.

    Kepez Belediyesi, aynı bölgede bulunan Kanal, Çamlıbel, Erenköy ve Esentepe mahallelerinin 2009 yılı öncesinde yapılan kilit taşlı yollarını, sıcak asfalt çalışmasıyla yenilemeye devam ediyor. Kanal, Çamlıbel ile Esentepe mahallelerinin bazı sokaklarındaki asfalt çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Fen İşleri Müdürlüğü, Erenköy Mahallesi'nin kilit taşlı sokaklarını da sıcak asfaltla yeniledi. Mahallede, 4875, 4851,4858, 4860, 4864, 4859 ve 4861 sokaklarda sıcak asfalt çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü, kaldırdığı parke taşlı yollara 3 bin ton sıcak asfalt serdi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalleyi ziyaret ederek, asfalt çalışmasını inceledi. Başkan Tütüncü, Mahalle Muhtarı Ömer Akgün ile sıcak asfalt serilen sokakları gezdi.

    ERENKÖY'DE YENİ HEDEF DOĞAL GAZ

    Erenköy'e doğal gaz müjdesi de veren Başkan Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Erenköy ile alakalı hedeflerimiz bitti mi, bitmedi. Erenköy'ün en önemli ihtiyaçlarından olan doğal gaz problemini de biliyorum ve bunun için gereken çalışmayı yapıyoruz. Mahalle sakinlerimizin endişesi olmasın. Bugüne kadar verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz gibi doğal gazla ilgili süreci de tamamlayacağız. Erenköy, doğal gaza da kavuştuktan sonra, alt yapı çalışmaları tamamlamış bir şehir görüntüsü alacak. 2021 yılındaki en önemli hedeflerimizden biri Erenköy, Esentepe mahallemizi doğal gaza kavuşturmak olacak."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow