hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de bisiklet turu etkinliği

    Finikede bisiklet turu etkinliği
    expand

    Finike'de bisiklet turu etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE'de, Cumhuriyetin 97'nci yıl dönümü dolayısıyla bisiklet turu etkinliği düzenlendi. 
    Finike'de, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık, Belediye, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, Arykanda Doğa Sporları Derneği Kulübü (ADOS) ve Kalbin İçin Pedalla Grubu üyeleri işbirliğiyle bisiklet turu düzenlendi. Bisiklet turuna Kaymakam Zafer Sağ, Kaymakam Adayı İbrahim Pelit, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Cihan Ali Özbek, ADOS ve Kalbin İçin Pedalla Grubu üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve 7'den 70'e çok sayıda vatandaş katıldı. 
    Finike Belediyesi'ne ait sosyal tesislerden başlayan etkinlikte bisiklet turu öncesi bayrak ve Atatürk posteri açıldı. 17 kilometrelik parkurda Bağyaka yolu takip edilerek Limra Antik Kenti'ne ulaşıldı. Antik kent gezisi sırasında bayrak açarak günün anısına fotoğraf çektiren grup, Turkuaz Köy, Kum Mahallesi güzergâhından devam ederek başlangıç noktasına döndü. 
    Bisiklet turuna katılan grubu, varış noktasında Emniyet Müdürü Mahmut Avcı karşıladı. Bisiklet turunda olası kazalara karşı da polis ve jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemi alındı. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow