hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de duygulandıran Engelliler Günü programı

    Finikede duygulandıran Engelliler Günü programı
    expand

    Finike'de duygulandıran Engelliler Günü programı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda hazırlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı duygulandırdı.

    3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına Kaymakam Musa Kazım Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal Karayaka, Milli Eğitim Müdürü Mehtap Gökdemir, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, özel bireyler ve aileleri katıldı.

    Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Özel öğrencilerin şiir, oyun gösterisi, protokol ile pasta kesimiyle süren programda özel eğitim öğretmenleri işaret diliyle 'Hayat sevince güzel' şarkısını sundu. Özel eğitim öğretmenlerinin hazırlamış olduğu tiyatro ise izleyicileri duygulandırdı. Tiyatroda özel bireylerin hayatı anlatılarak farkındalık yaratıldı. Ayrıca Engeliler Günü kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından daha önce yapılan etkinlikler sonucunda özel öğrencilere madalya ve kupa verildi. Kutlama özel öğrencilerin hazırladığı hediyelik eşyaları protokolün incelemesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow