hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de öğretmenler arası turnuva

    Finikede öğretmenler arası turnuva
    expand

    Finike'de öğretmenler arası turnuva

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle 4 ayrı branşta öğretmenler arası düzenlenen turnuvalar voleybol final maçıyla sona erdi.
    Finike'de, '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla öğretmenler arası bocce, dart, masa tenisi ve voleybol turnuvası düzenlendi. Voleybol final maçı ile sona eren turnuvanın ardından Finike Spor Salonu'nda ödül töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Zafer Sağ, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Ali Özbek, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
    Spor etkinlikleri yaklaşık 2 hafta sürdü. Voleybolda Şehit İsmail Çalkan Ortaokulu, masa tenisinde Şahin Şenses, bocce ve dart turnuvasında Serpil Bayramoğlu birinci oldu. Ödül töreni öncesi yapılan voleybol yarı final ve final maçları programa katılan davetliler tarafından büyük bir coşkuyla izlendi. Maçın ardından, turnuvada birinci olan takım ve öğretmenlere protokol eliyle ödülleri verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow