hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de pazar yerlerine dezenfekte tüneli

    Finikede pazar yerlerine dezenfekte tüneli
    expand

    Finike'de pazar yerlerine dezenfekte tüneli

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında pazar yerlerinin girişlerine dezenfekte tüneli konuldu ve pazar esnafına da maske dağıtıldı.

    Finike Belediyesi tarafından pazar yeri girişine dezenfekte sağlamak amacıyla ozon tüneli kuruldu. Belediye tarafından özel olarak imal ettirilen ozon tünelinin hafta boyunca ilçede kurulan tüm pazar yerlerinin girişinde hizmet vereceğini kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, bu süreçte pazar yerlerindeki esnafa da maske dağıtacağını belirterek, şunları söyledi:

    "Bu süreçte erken tespit kadar dezenfekte ve hijyeni sağlamak büyük önem taşıyor. Bu nedenle Yenimahalle cumartesi pazarı, Eski Mahalle çarşamba pazarı, Hasyurt perşembe pazarı ve Turunçova cuma pazarının girişlerinde kontrol uygulaması gerçekleşecek. Pazar yerine giriş ve çıkışlar denetim altına alınacak. Belediyemiz tarafından temin edilen maskeler pazarcı esnafımıza dağıtılacak. Ayrıca ozon tünelinden geçerek, dezenfekte olması sağlanacak."

    Finike halkının koronavirüsle mücadelede uygulamalara riayet etmesini ve kurallara harfiyen uymasını isteyen Başkan Geyikçi, "Ne yapıyorsak siz değerli hemşehrilerimizin sağlığı için yapıyoruz. Biz sizi düşünüyoruz. Siz de kendinizi ve aile fertlerinizi düşünün. Ve uzmanların aktardığı talimatlara uyun" dedi.

    Halk sağlığının korunması amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların koronavirüsü tehdidi sona erinceye kadar devam edeceği kaydedildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow