hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mermer firması kuruluş yılını Gülben Ergen'le kutladı

    Mermer firması kuruluş yılını Gülben Ergenle kutladı
    expand

    Mermer firması kuruluş yılını Gülben Ergen'le kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde 1997 yılında hizmete giren mermer firmasının 25. yılı, showroom açılışı ve sanatçı Gülben Ergen'in sahneye çıktığı gala gecesiyle kutlandı.

    Finike ilçesinden 5 kıtada 52 ülkeye ihracat yapan mermer fabrikasının yanında bulunan 7 bin metrekare alandan oluşan butik showroom açılışına Kaymakam Musa Kazım Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Geyikci, kurum müdürleri, oda başkanları, ihracat birliği başkanları, şirket çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesimi sonrası saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

    Firmanın yönetim kurulu başkanı Selahattin Onur, "Finike sevdalısı, sektör sevdalısı bir adamım. 1997 yılında başladığımız bu yolculukta buraya kadar geldik. İnşallah bundan sonra da sektörde ailemle çocuklarımla yedi nesil yedi ceddimizle devam eder. İki oğlum var. Büyük oğlum ve eşi zirai işletmemizin başında. Küçük oğlum ve eşi mermer işletmemizin başında. Onlar da hep benim gibi düşündü. Yapmış olduğum yatırımları başta fabrika olmak üzere sektördeki arkadaşlarım başka yerlere yapmamı söyledi ama ben Finike'ye yapmayı tercih ettim. Bundan da hiç pişman olmadım. Yatırımlarımın tamamını Finike'ye yapmaya devam ettim" dedi.

    Açılışın ardından kutlamalar Kemer'e bağlı Beldibi Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelde gerçekleşen gala yemeğine geçildi. Sanatçı Gülben Ergen'in sahneye çıktığı gecede, şirkette 20. yılını dolduran bazı personellere ve şirketin kurulduğunda çalışmaya başlayan personellere plaket takdim edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow