hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP Finike'de Şahin güven tazeledi

    MHP Finikede Şahin güven tazeledi
    expand

    MHP Finike'de Şahin güven tazeledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- MHP Finike İlçe Başkanlığı'nın tek listeyle yapılan olağan kongresinde mevcut Başkan Recep Şahin yeniden seçildi.
    MHP Finike Olağan İlçe Kongresi, spor salonunda yapıldı. Kongreye, MHP Antalya Milletvekilli Abdurrahman Başkan, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, çevre ilçelerin ilçe başkanları, Antalya il ve Finike ilçe teşkilat üyeleri, partililer ve delegeler katıldı. 
    Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, divan başkanlığına MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan seçildi. Kongrede; İl Başkanı Hilmi Durgun tarafından okunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kutlama mesajını partililer ayağa kalkarak alkışladı. 
    Faaliyet raporu ile gelir gider hesap cetvelinin de oylanarak kabul edildiği kongrede konuşmaların ardından seçime gidildi. 400 delegeden seçime katılan 98'inin oyunu alan Recep Şahin yeniden başkan seçildi. Sorumluluk üstlendikleri görevi layıkıyla yaptıklarına inandığını belirten İlçe Başkanı Şahin, gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi aktardı. Kongrenin ülkeye ve ülkücü harekete hayırlar getirmesini dileyen Şahin, "Her türlü emperyalizme karşı milli birlik ve beraberliğimizi koruyacak ve bu hususta liderimizin izinde yürüyeceğiz. Bugün Akdeniz'de, Ege'de, Libya'da, Afrin'de, Halep'te, Kerkük'te, Musul'da, batı Trakya'da ve Kıbrıs'ta her türlü emperyalizme karşı mücadele eden bir partinin mensubu olarak liderimizin emrindeyiz" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow