hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğretmenlerden çalıştıkları okula tadilat

    Öğretmenlerden çalıştıkları okula tadilat
    expand

    Öğretmenlerden çalıştıkları okula tadilat

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri çalıştıkları okulda tadilat yaparak yeni döneme hazırlık yapıyor.

    Finike Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, bir önceki yıl öğrencilerin başlattığı 'Bir fırça da sen at' projesi kapsamında tadilat çalışması başlattı. 2020- 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı'na hazırlanan idareci ve gönüllü öğretmenler, salgın nedeniyle okulda olmayan öğrencileri için okulu güzelleştirmek istediklerini söyledi.

    Kontrollü sosyal hayat kurallarına uyarak okulun tadilat işlerini gerçekleştiren öğretmenler sıraları yeniliyor, kirlenen duvar ve kapıları boyuyor, okul içinde çeşitli noktalarda tadilatla çalışmaları yapıyor. Öğretmenler ayrıca, öğrencilerin okuma alışkanlığına katkı sağlamak amacıyla okulun simgesi haline gelen 'CYG' harflerinden oluşan mini kütüphane de hazırlayıp, duvara astı.

    Okul Müdürü İsmail Öner, "Öğretmenliğin sadece derse girmek olmadığını çok iyi biliyoruz. Virüs tehlikesini atlattığımızda, güzel bir eğitim-öğretim yılı geçireceğimiz okulumuzu öğrencilerimiz için güzelleştirdik. 'Bir fırça da sen at' projesiyle hedeflerimizi büyütmek istiyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow