hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pazar yerlerine el dezenfektanı

    Pazar yerlerine el dezenfektanı
    expand

    Pazar yerlerine el dezenfektanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine yönelik başlatılan hijyen çalışmaları kapsamında pazar yerleri girişlerine el dezenfektan aparatı konuldu.

    Finike Belediyesi, koronavirüs riskine karşı ilçe genelinde başlattığı hijyen çalışmalarını sürdürdü. Hijyen çalışmaları kapsamında ilçenin ana cadde, bulvar ve sokaklarının yanı sıra çocuk parkları ile otobüs duraklarını temizleyen belediye ekipleri, halkın kişisel hijyenini sağlamak için de pazar yerlerinin girişlerine el dezenfektan aparatı koydu.

    Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, uygulamanın Yenimahalle'de bulunan cumartesi pazarı ile başladığını belirterek, "Yenimahalle'de bulunan cumartesi pazarına 4 dezenfektan makinesi koyduk. Halkımızın pazar yerine girişinde ve çıkışında ellerini temizlemesini sağladık. Bilindiği gibi virüs temas yoluyla da geçiyor. Pazar yerinde de el teması oldukça fazla. Bu nedenle halkımızın ellerini titiz bir şekilde dezenfekte etmesini istiyoruz" dedi.

    Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uygulamanın genişleyerek devam edeceğini bildiren Başkan Geyikçi, "Diğer pazar yerlerimizin girişlerine de dezenfektan makinesi koyacağız. Bu pazar yerleri Eski Mahalle'de bulunan çarşamba pazarı, Sahilkent Kum Mahallesi çarşamba pazarı, Hasyurt Mahallesi perşembe pazarı, Turunçova Mahallesi cuma pazarıdır. Halkımız, gıda ihtiyacını karşılamak için geldiği pazar yerlerinde hem girişte hem çıkışta ellerini dezenfekte etsin" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow