hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaziler ve şehit yakınları onuruna iftar

    Gaziler ve şehit yakınları onuruna iftar
    expand

    Gaziler ve şehit yakınları onuruna iftar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı, gaziler, gazi aileleri ve şehit yakınları onuruna 600 kişilik iftar verdi.

    Antalya Valisi Münir Karaloğlu, İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı, 3'üncü Piyade Eğitim ve Tugay Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın'ın katıldığı iftarda, il protokolü kendileri için ayrılan yerlere oturmayıp davetlilerin masalarında şehit yakınları gaziler ve gazi yakınlarıyla birlikte iftar yaptı.

    İftarın ardından 1989 yılında Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada iki bacağından yaralanan gazi Jandarma Komando Çavuş Haydar Temür (51) Vali Karaloğlu'yla görüşerek teşekkür etti. Karaloğlu, Temür ile yakından ilgilenerek bir ihtiyacı olup olmadığını sorup bir süre sohbet etti. Temür'ün ardından Vali Karaloğlu'nun masasına gelen Başkan Muhittin Böcek de Karaloğlu ve Aktemur ile bir süre sohbet etti.

    İftar yapılan duanın ardından sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow