hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz göreve başladı

    Başkan Yılmaz göreve başladı
    expand

    Başkan Yılmaz göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde belediye başkanı seçilen CHP'li Mehmet Ali Yılmaz, mazbatasını alarak göreve başladı.

    Gazipaşa Belediye Başkanlığına seçilen CHP'li Mehmet Ali Yılmaz, düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törene, eski Belediye Başkanı Adil Çelik, CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mazbatasını alarak göreve başlayan Yılmaz, daha sonra beraberindekilerle Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyerek Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

    Başkan Yılmaz ardından Gazipaşa Belediyesi'ne giderek görevi Adil Çelik'ten devraldı. Törende konuşan Adil Çelik, "Gazipaşa'da 11 yıl hekimlik yaptım. 2014'de Gazipaşa halkının teveccühü ile belediye başkanı oldum. Bu koltuklar halkındır. Millet ne derse biz ona sonuna kadar saygılıyız. Beni biliyorsunuz, ben doktorum. Bir hafta sonra yine sağlık ocağında veya bakanlığın uygun göreceği bir yerde sizlere hizmet vermeye devam edeceğim" dedi.

    Başkan Mehmet Ali Yılmaz ise Adil Çelik'e hizmetleri için teşekkür etti. Yaklaşık 3 aydır çok seviyeli bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirten Başkan Yılmaz, "Bu kampanyada benim gibi aday olan herkese çok teşekkür ediyorum. Adını Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten alan ilçemize hizmet vermek benim için bir onurdur. Aynı zamanda zor bir sorumluluk üstlendiğimin de farkındayım. Şahsım ve belediye meclis üyelerimle birlikte 5 yıl boyunca zaman gözetmeksizin çalışıp, Gazipaşa'mıza hak ettiği tüm hizmetleri kazandıracağız. Bize oy versin vermesin, herkesin başkanı olacağım" diye konuştu.

    Belediye başkanlık makamında gerçekleşen devir teslimde eski başkan Adil Çelik, Başkan Mehmet Ali Yılmaz'a çiçek verdi. Yılmaz da Çelik'e çiçek vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Çelik'i belediyenin çıkış kapısına kadar uğurlayan Başkan Yılmaz, makamına geçerek kutlamaları kabul etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow