hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gazipaşa'da binaya fuhuş baskını

    Gazipaşada binaya fuhuş baskını
    expand

    Gazipaşa'da binaya fuhuş baskını

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde fuhuş yapıldığı belirlenen bir binaya baskın düzenleyen polis, 2'si yabancı uyruklu 4 kadın ile 2 erkeği gözaltına aldı. Kadınlardan fuhşa aracılık ettiği belirlenen biri adliyeye sevk edilirken, diğerleri hakkında işlem yapıldı.

    Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 15 Mayıs'ta yapılan ihbarda Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Öğretmeni karşısında bulunan 3 katlı bir binada fuhuş yapıldığı belirtildi. İhbar sonrası 3 gün boyunca Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri söz konusu binayı fiziki takibe aldı. Çalışmalar sonucunda fuhuş yapıldığı belirlenen binaya cumhuriyet savcısının talimatıyla baskın düzenlendi. Baskında ev sahibi S.K. adlı kadın ile Kırgız uyruklu A.K. ve K.T. ile S.S. adlı kadınlar ile müşteri olarak evde bulunan 2 erkek yakalandı.

    Hakkında 'fuhşa teşvik ve aracılık etmek' suçundan işlem yapılan S.K., polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kırgız kadınlar ise işlemlerinin ardından sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. 2 erkek hakkında ise işlem yapıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow