hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

    Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
    expand

    Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde uyuşturucu operasyonu düzenleyen jandarma 20 gram kubar esrar, 100 gram kenevir tohumu, 241 kök kenevir bitkisi ve 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Olayla ilgili baba ve 2 oğlu gözaltına alındı.

    Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yeniköy Mahallesi'nde ikamet eden H.A. ve oğulları A.A ile M.A.'nın Hasanlar mevkiinde bir evin bahçesine kenevir ektiği ve ikamette uyuşturucu madde bulundurdukları bilgisine ulaştı. Adrese dün saat 11.00'de baskın düzenleyen Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Gazipaşa Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri, H.A.'nın evine 200 metre uzaklıktaki arazisine havuzdan hortum çekerek, 4 bölüm halinde kenevir ekimi yaptığı tespit edildi. Ev, eklentilerinde ve arazide yapılan aramalarda 20 gram kubar esrar, 100 gram kenevir tohumu, 241 kök kenevir bitkisi ve 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

    Olayla ilgili H.A. ile oğulları A.A. ve M.A., 'uyuşturucu madde imal ve ticareti' ve 'yasadışı ekim' suçlarından gözaltına alındı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow