hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Minikler istedi polis bayrak getirdi

    Minikler istedi polis bayrak getirdi
    expand

    Minikler istedi polis bayrak getirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerinde kutlamaya hazırlanan Ece ve Alperen Çelik kardeşler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayarak, Türk bayrağı istedi. Polis ekipleri tarafından çocuklara bayraklar zaman kaybetmeden teslim edildi.

    Gazipaşa'da misafir olarak kalan Ece ve Alperen Çelik kardeşler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği için evlerini süslemek istedi. Koronavirüs salgını dolayısıyla dışarıya çıkamayan çocuklar, İlçe Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'ni aradı. Ece ve Alperen Çelik kardeşler telefonda polis memuruna, 23 Nisan etkinliği için Türk bayrağı istediklerini söyledi. Bunun üzerine zaman kaybetmeyen polis memurları, bayrakları alarak çocukların evine gitti.

    Kapıyı açan minik çocuklar karşılarında polisi görünce mutlu oldu. Çocuklara bayrakları teslim eden polis ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Çocuklar da ricalarını kırmayıp, bayrakları getiren polislere teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow