hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yangın çıkan evin yerine yenisi yapıldı

    Yangın çıkan evin yerine yenisi yapıldı
    expand

    Yangın çıkan evin yerine yenisi yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde geçen yıl ekim ayında yangında evleri kullanılamaz hale gelen Yıldız ailesine yeni ev yapılarak teslim edildi.

    Üçkonak Mahallesi Yivil mevkisinde Yıldız ailesinin oturduğu ev 31 Ekim 2022 tarihinde çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangın sonrası olay yerine giden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ekiplerden bilgi aldıktan sonra, ailenin yeni evlerine kavuşmaları için hızla çalışmaya başlayacaklarını belirtti. Gazipaşa Belediyesi ekipleri ve hayırsever vatandaşların destekleri ile Yıldız ailesinin yeni evinin yapımı kısa sürede tamamladı. Belediye ekipleri tarafından toplamda 72 metrekare alana 2+1 yeni bir ev yapılarak aileye teslim edildi. Yapımı tamamlanan ev aileye teslim edilirken, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, eşi Şerife Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt ve Üçkonak Mahalle Muhtarı Cumhur Yıldırım ile birlikte aileyi yeni evlerinde ziyaret etti.

    Başkan Mehmet Ali Yılmaz, "Ekip arkadaşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle Yıldız ailemizi yeni evlerine kavuşturduk. Bugün de ailemizi yeni evlerinde ziyaret ettik. Ailemize yeni evlerinde huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum. Evlerinde kazasız belasız, sağlıkla oturmalarını diliyorum" dedi.

    Yeni evlerine kavuştukları için mutlu olduklarını dile getiren Hacer Yıldız da "Çok zor günler geçirdik. O günlerde açıkta kalmamamız için Gazipaşa Belediyemiz bize bir konteyner ev kurmuştu. Yeni evimiz yapılana kadar burada yaşadık. Bugün yeni evimize kavuştuk. Çok mutluyuz. Allah herkesten razı olsun" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow