Gençlik Haftası’nda Antalya’da müzik dolu gece

Gençlik Haftası’nda Antalya’da müzik dolu gece
expand

Gençlik Haftası’nda Antalya’da müzik dolu gece

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Gençlik Haftası Konseri' ile sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gençlik Haftası kapsamında birçok etkinliğe imza atan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda 'Gençlik Haftası Konseri' düzenledi. Konserde; Oda Orkestrası, Klasik Gitar Orkestrası, Gençlik Orkestrası, Gençlik Bağlama Orkestrası ve Çok Sesli Gençlik Korosu sahne aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda eğitim gören genç müzisyenler, titizlikle hazırladıkları repertuvarla büyük beğeni topladı.

Türk ve dünya müziğinden seçkin eserlerin başarıyla icra edildiği gecede, sahnedeki uyum ve coşku, uzun süre ayakta alkışlandı.

ULUSLARARASI BAŞARI

Uluslararası Piyano Profesyonelleri Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Piyano Yarışmasının Türkiye kategorisinde dereceye giren Deniz Kantaş, Yasemin Tokoğlu ve Sündüz Su Efe, büyük finalin yapılacağı İtalya’daki uluslararası etapta yarışmaya hak kazandılar. Bu büyük başarı, hem öğrencilerin müzikal yetkinliğini hem de konservatuvarın sanat eğitimindeki vizyonunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

ANTALYA’YA SANAT MESAJI VERİLDİ

Bu değerli başarıyı izleyicilerle paylaşmak ve genç piyanistleri onurlandırmak üzere sahneye davet edilen öğrenciler ile konservatuvarın piyano öğretmenleri Dönay Üçgül ve Rufina Bahadır’a, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Şube Müdürü Okan Atila tarafından çiçek takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow