hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gündoğmuş ve Akseki'de karla kaplı yollar açılıyor

    Gündoğmuş ve Aksekide karla kaplı yollar açılıyor
    expand

    Gündoğmuş ve Akseki'de karla kaplı yollar açılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Mayıs ayının ortasında karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri Gündoğmuş ve Akseki yaylalarında yer yer iki metreyi bulan karla kaplı yolları açmak için kar küreme çalışması gerçekleştirdi.

    Karla kapanan yolları açmak için kış aylarında yoğun bir çalışma gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kar mesaisi sürüyor.

    Ekipler Akseki ve Gündoğmuş'ta göçerlerin yaylaya çıkışlarını kolaylaştırmak için karla kaplı yayla yollarında kürüme çalışması yapıyor.

    GÖÇ YOLLARI TEMİZLENİYOR

    Havaların geç ısınması nedeniyle Antalya'nın yüksek kesimlerinde henüz erimeyen karların kapattığı yollar, büyükşehir ekiplerince açılıyor. Ekipler yayla hazırlığı yapan göçerlerin yolculuklarını kolaylaştırmak için yer yer iki metreyi bulan karları kürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Gündoğmuş ve Akseki ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucu kar nedeniyle ulaşılamayan yaylaların yolları açılarak güvenli hale getiriliyor.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow