hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hayırseverin anaokulunu vali açtı

    Hayırseverin anaokulunu vali açtı
    expand

    Hayırseverin anaokulunu vali açtı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEMER’de hayırsever iş insanı Murat Canik’in annesi merhum Özgül Canik adına yaptırdığı 8 derslikli ve 360 öğrenci kapasiteli Özgül Canik Anaokulu’nun açılış töreni, Vali Ersin Yazıcı’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

    Özgül Canik Anaokulu’nun açılış törenine Vali Ersin Yazıcı, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, öğrenci ve veliler katıldı.

    ‘OKULUMUZ ÇOCUKLARIMIZA EMANET’

    Hayırsever Murat Canik konuşmasının başında annesi merhum Özgül Canik’e seslenerek, “Anacığım sana verdiğim sözümü tuttum. Hep hayalin olan okulu helal para ile yapıp devletimize teslim ettik. Yattığın yerde rahat uyu, mekânın cennet olsun. Sevgili çocuklarım sizden bir ricam var. Bu okulu hep gözetin babaanneniz de böyle isterdi. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız, okulumuz artık sizlere emanet” dedi.

    DEVLETİNE HİZMET EDECEK ÇOCUKLAR YETİŞECEK

    Murat ve Emine Canik çiftine teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Ersin Yazıcı, “Devletimizin bu tür okulları yapmaya gücü kudreti var, ama güzel olan ve bizi mutlu eden, devletle milletin işbirliği ve Murat bey gibi gönlü güzel insanların yanımızda olması, bir ve beraber olmamızdır. Özgül anne iyi bir evlat yetiştirmişsin. Buradaki çocuklarımız Özgül annemize, Murat Beye, eşine ve çocuklarına her daim müteşekkir olacak, her daim dua ve teşekkürde bulunacaklar. Buradan yetişecek çocuklarımız, ülkemize hizmet ederek her alanda işini iyi yapan insanlar olacaklar” dedi.

    Konuşmaların ardından Vali Yazıcı ve katılımcılar, açılış kurdelesini kesti, sınıfları dolaşarak öğrencilere hediyeler dağıttı. Programın sonunda Vali Yazıcı, öğrencilerle birlikte okul bahçesine fidan dikerek, can suyu verdi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow