hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşadamından ailelere ve sokak hayvanlarına yardım eli

    İşadamından ailelere ve sokak hayvanlarına yardım eli
    expand

    İşadamından ailelere ve sokak hayvanlarına yardım eli

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI iş adamı Barış Kurucu, yardıma muhtaç aileleri ve sokak hayvanlarını unutmadı. Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle zor günler geçiren yardıma muhtaç aileler için hazırlattığı yardım paketlerini 350 aileye ulaştıran Kurucu, sokak hayvanları içinde 400 kilogram kuru mama ve süt alarak park ve bahçelere dağıttı.

    Antalya'da bir kafe işleten Barış Kurucu, sokak hayvanlarını ve yardıma muhtaç ailelere desteğini sürdürüyor. 'Sevgi Kazanacak' sloganıyla hareket ettiğini belirten Kurucu, 350 aileye yardım paketini kendi elleriyle teslim etti. Aynı zamanda sokak hayvanları içinde mama ve süt alıp sokak hayvanı yönünden zengin park ve bahçelere bırakan Kurucu, çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

    Salgın nedeniyle Antalyalıların evlerinde olduğunu sokak hayvanlarının ise sokakta aç ve susuz kaldığını düşünen Kurucu, "Covid-19 ile mücadele ederken sokaktaki dostlarımızı da unutamayız. 400 kilogram kuru mama ve sütü parklara dağıttık. Sürekli mama yenilememize devam edeceğiz. Sokaktaki dostlarımız aç kalmayacak" dedi.

    Karantina önlemlerinin başladığı günden bu yana yüzlerce ailenin ziyaretine gittiklerini aktaran Kurucu, hedeflerinin 1000 aileye ulaşmak olduğunu kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow