hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını yaptı

    Kaş Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını yaptı
    expand

    Kaş Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısını yaptı. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş başkanlığında yapılan toplantıya, Kaş Belediye Meclisi'nin 25 üyesinden 23'ü katıldı.

    Kaş Belediye Meclisi'nin açılışında bir konuşma yapan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Kaş Belediye Başkanı ve Kaş Belediye Meclisi olarak üç hizmet yılımızı tamamladık. Üç yıldır ayırım yapmaksızın Kaş'ın 54 mahallesine hizmet veriyoruz. Mübarek Ramazan ayının İslam alemine, dünyamıza, insanlığa mutluluk, huzur, bereket, barış getirmesini diliyorum. Başta Rusya - Ukrayna arasındaki savaşın bir an önce sona ermesi en büyük dileğimizdir. Kaş - Gömbe yolunun Kasaba - Gömbe bölümü 196 milyon liraya ihale edildi. Bir hayırseverimiz Gömbe Mahallesi'ne bir okul ve yurt yaptırdı. Bu okulun sınavla öğrenci alan bir Anadolu Lisesi olması için Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde gerekli girişimlere başladık" dedi.

    Ardından gündeme geçildi. Gündemin ilk maddesi olan Kaş Belediye Meclisi Encümeni üyeliklerine Ak Parti'nden Mezan Arıcan, MHP'den Muzaffer Gökçül oy çokluğu ile seçildi. Belediye İhtisas Komisyonu üyeliklerine Ak Parti'den Hüseyin Sertçelik, Muammer Çetiner, CHP'den Cemil Tufan, İYİ Parti'den Mustafa Baskak, MHP'den İsmail Kavcar oybirliği ile seçildi. Plan Bütçe Komisyonu üyeliklerine Ak Parti'den Uğur Çıralı, Nihat Uçar, CHP'den Cemil Tufan, CHP'den Ali Arıtürk, MHP'den Hüseyin Balya, İYİ Parti'den Şükrü Koçak oybirliği ile seçildi.

    İmar Komisyonu üyeliklerine Ak Parti'den Hüseyin Sertçelik, Muammer Çetiner, CHP'den Cemil Tufan, MHP'den İsmail Kavcar, İYİ Parti'den Mustafa Baskak seçildi. Seçimlerin ardından 2021 yılı Kaş Belediyesi faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow