hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan sürücüye şeker ikramı

    Jandarmadan sürücüye şeker ikramı
    expand

    Jandarmadan sürücüye şeker ikramı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş ilçesinde jandarma trafik ekipleri, yaptıkları kontrollerde kurallara uyan sürücülere şeker ikram etti.

    Kaş Jandarma Komutanlığı trafik timi ve Kınık Mahallesi Karakol Komutanlığı ekipleri, yoğun olarak kazaların yaşandığı Kınık Mahallesi merkezindeki Atatürk Bulvarı'nda denetim gerçekleştirdi. Denetimde otomobil, kamyon ve motosikletlerden oluşan 150 araç kontrol edildi. Sürücülerde emniyet kemeri, ehliyet ve ruhsat; motosiklet sürücülerinde ise özellikle kask kontrolü yapıldı. Yapılan kontrollerde sürücülerin hiçbir eksiği bulunamadı. Ekipler tarafından sürücülere şeker ikram edilerek, teşekkür edildi ve uyarılar yapıldı.

    Jandarma trafik timi yetkilileri, "2019 yılında Kınık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda toplam 25 kaza meydana geldi. Bu kazalardan 16 tanesi motosiklet sürücülerinin karıştığı kazalar oldu. Ölümlü kazalar meydana geldi. Bu nedenle sürekli olarak burada kontroller ve uyarılar yapılacak. Kontroller yıl boyunca devam edecek. Amacımız kazaların önüne geçerek, insanlarımızın can ve mal güvenliği sağlamak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow