hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş EMITT Fuarı'nda tanıtılıyor

    Kaş EMITT Fuarında tanıtılıyor
    expand

    Kaş EMITT Fuarı'nda tanıtılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş ilçesi, İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde 24. kez kapılarını açan dünyanın dört büyük turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtılıyor.
    Kaş, EMITT fuarında Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği yöneticileri, belediye meclisi üyeleri ve turizmciler tarafından temsil ediliyor. Kaş'ın, fuarda 77 metrekarelik stantta tanıtımı yapılıyor. Kaş standı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2020 yılının teması ilan edilmesi beklenen Patara Antik Kenti'nin görselleriyle dizayn edildi. Kaş standına  gelenlere Kaş'ı tanıtan broşür, kitapçık, Kaş'ın turizm haritası, Kaş'a özgü ürünler olan harnup pekmezi, tahin, bal, adaçayı ve kekik hediye ediliyor. Stanttaki dev ekranda Kaş'ın tarihi yerleri olan Patara Antik Kenti, Xanthos Antik Kenti, Antiphellos Antik Kenti, Kalkan, Saklıkent, Patara Plajı, Kaş'ta yapılan alternatif turizm olanakları olan yamaç paraşütü, Likya Yolu yürüyüşü, dağ bisikletleri, kanyon yürüyüşü, dalış noktaları ve Kaş'ın yaylalarının tanıtımı yapılıyor.
    Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Kaş dünya ve Türkiye turizminde bir marka. Özellikle Türkiye'nin önde gelen alternatif turizm merkezlerinden biri. Kaş'ın bu marka değerini artırmak için fuardayız. Kaş'ın tanıtımına Londra Turizm Fuarı ile başladık. EMITT'le devam ediyoruz. Yurt içi ve yurt dışı fuarlarda Kaş'ın tanıtımına devam edeceğiz. Kaş aynı zamanda dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen dalış merkezi. Fuarda Kaş'ı turizmiyle, tarımıyla tanıtıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow