hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş trafiğine tek yön uygulaması

    Kaş trafiğine tek yön uygulaması
    expand

    Kaş trafiğine tek yön uygulaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş ilçe merkezinde trafik sorununu çözmek için Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü tarafından trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda tek yön uygulaması başlatıldı.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan uygulamayla trafiğin tek yön olarak verileceği cadde ve sokaklara, trafik yön, işaret ve girilmez levhalarının konulmasının ardından tek yön uygulaması hayata geçirildi. Buna göre; Kaş ilçe merkezindeki Atatürk Bulvarı, Liman Sokak, Hükümet Caddesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yönü, Çukurbağlılar Caddesi, Çukurbağlılar 1. Sokak, Nevzat Hacıvelioğlu Sokak, Yeni Cami Caddesi, Süleyman Yıldırım Caddesi, Hastane Caddesi ve Mehmet Karahaliloğlu Caddesi trafik akışında tek yön olarak belirlendi.

    Yeni düzenlemeyle ilgili olarak yetkililer, "Kaş'ta yaz- kış bir trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bu nedenle tek yön uygulamasına geçildi. Uygulama yeni. Sürücülerimiz tek yön uygulamasına geçilen cadde ve sokaklarda dikkatli olmalı. Yön ve girilemez levhalarına dikkat etmeli. Yanlış yapan sürücülerimiz cezai işleme maruz kalacaktır" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow