hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş'ın yeni başkanı Ulutaş oldu

    Kaşın yeni başkanı Ulutaş oldu
    expand

    Kaş'ın yeni başkanı Ulutaş oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde yerel seçimlerin galibi Cumhur İttifakı adayı AK Parti'li Mutlu Ulutaş oldu. Ulutaş, "Herkesin belediye başkanı olacağım" dedi.

    31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına göre Kaş ilçesinde belediye başkanlığını 16 bin 500 oy alan Cumhur İttifakı adayı Mutlu Ulutaş kazandı. Resmi olmasa da sonuçların alınmasının ardından AK Parti ve MHP'li seçmenler ilçede konvoy yaparken, Cumhuriyet Alanı'nda toplanan kalabalık seçim zaferini kutladı.

    Kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa teşekkür konuşması yapan Mutlu Ulutaş, bu saatten sonra tüm Kaşlıların belediye başkanı olacağını söyledi. Mutlu Ulutaş, "Kaş'ta bir bayram yaşattınız verdiğiniz oylarla. Bütün güç sizsiniz. Millet isterse başarır. Kaş'ımız için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Kaş'ımızı daha ileriye götürmek için çalışacağız. Bizler değil siz başardınız. Birlikte yol yürüdük. Bugüne kadar her vatandaşımızı kıymetli gördük. Biz insanı, insan olduğu için seviyoruz. Bu düşünceyle tüm Kaşlı hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız" dedi.

    Kaş'ta Millet İttifakı adayı CHP'li Hayri Süt 13 bin 500, Demokrat Parti adayı Erol Demirhan ise 7 bin 500 oy aldı. Kaş'ta mevcut Belediye Başkanı AK Parti'li Halil Kocaer aday gösterilmedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow