hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Burhan'dan HEM'e ziyaret

    Kaymakam Burhandan HEMe ziyaret
    expand

    Kaymakam Burhan'dan HEM'e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Kaymakamı Orhan Burhan, ilçedeki Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi'ni (AKHEM) ziyaret etti, mesleki ve sanat eğitimi verilen atölye faaliyetlerini yerinde inceledi.

    Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ünal, AKHEM'i ziyaret etti. AKHEM Müdürü Kenan Yavuz, müdür yardımcıları Fedai Yaman, Ayşen Ünal, Erdal Karataş, Abdulkerim Kaban tarafından karşılanan Kaymakam Burhan, AKHEM'deki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

    AKHEM Müdürü Kenan Yavuz, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde 73 dalda kurs açıldığını, 1460 kursiyerin faydalandığını, şubat dönemi kurs kayıtlarına da başlandığını anlattı.

    Merkez binadaki atölyeleri de ziyaret eden Kaymakam Orhan Burhan, çalışmaları hayranlıkla izledi, kurs öğretmenlerinden bilgi aldı, kursiyerlerle sohbet etti, çocuk, genç ve yetişkinlere farklı dallarda sanat eğitimi hizmeti sunan HEM'in önemine işaret etti.

    AKHEM yöneticileri, kurs öğretmenleri ve kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Kaymakam Orhan Burhan'a bir de tablo hediye edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow