hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu, TSD toplantısına katıldı

    Başkan Topaloğlu, TSD toplantısına katıldı
    expand

    Başkan Topaloğlu, TSD toplantısına katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katıldı.

    Kemer'de beş yıldızlı bir otelde yapılan toplantıya, TSD Genel Başkanı Şükrü Boyraz, TSD Genel Sekreteri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP meclis üyesi Yılmaz Demirler, TSD Başkan Yardımcısı Gürkan Canol, Okçuluk Avrupa ve Dünya Şampiyonu Burcu Dağ ve 50 şube başkanı katıldı.

    Toplantıda, engellilerin sorunları, çözümleri, engelliler ile ilgili mali mevzuatlar ve beyannameler, devletle yapılan yazışmalar, engellilerin yararlanabileceği haklar, engelli hakları, engellilerin Türkiye'de haklarının korunup korunmadığı konuşuldu.

    Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak engelli vatandaşlara her zaman destek olduklarını ifade etti. Başkan Topaloğlu, “Engelli vatandaşlarımızı asla göz ardı etmiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız var ve her zaman devam edecek. Unutmamak gerekir ki, her insan bir engelli adayıdır. Engelli kardeşlerimizi anlamak ve kendimizi onların yerine koymak gerekir. Biz belediye olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    Topaloğlu, toplantı sonrası TSD üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow