hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beren Nisa, başkan oldu

    Beren Nisa, başkan oldu
    expand

    Beren Nisa, başkan oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- 23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlık koltuğunu bir günlüğüne 4'üncü sınıf öğrencisi Beren Nisa Can'a bıraktı.

    Kemer Merkez İlkokulu 4-C sınıfında okuyan Beren Nisa Can, Belediye Başkanı Topaloğlu'nun makam aracıyla Göynük Mahallesi'nde bulunan evinden alındı ve Kemer Belediyesi'ne geldi. Başkan Topaloğlu, bir günlüğüne Kemer Belediye Başkanlığı yapan Beren Nisa Can'ı makamda karşıladı. Başkanlık koltuğunu Can'a teslim eden Başkan Topaloğlu, isteklerini sordu. Başkan Can, çifte bayram yaşanan güzel bir günde belediye başkanı olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

    Makamını kendisine layık gören Başkan Necati Topaloğlu'na, okul müdürü Tamer Özer ve öğretmeni Kevser Ünlü'ye teşekkür eden Belediye Başkanı Beren Nisa Can, herkesi selamladığını belirtti. Başkan Can, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milleti temsil eden TBMM'yi açarak tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutlayıp, "Ramazan Bayramı'mız da mübarek olsun. Sağlık, sıhhat ve huzurla hep birlikte nice milli ve dini bayramlar yaşamayı diliyorum" dedi.

    Başkan Can daha sonra Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda belediyeye ait Deniz Kafe çalışanlarına ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de çalışmalarında başarılar diledi.

    Başkan Can daha sonra Başkan Topaloğlu ile Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katıldı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow