hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstiklal Caddesi'nde çevre düzenlemesi

    İstiklal Caddesinde çevre düzenlemesi
    expand

    İstiklal Caddesi'nde çevre düzenlemesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesi'nin çehresini değiştirdi.

    Yıllardır yapılamayan cadde üzerinde çevre düzenlemesi, yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları yapan belediye ekipleri, Kemer halkına yeni bir hizmet daha kazandırdı. Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Çamyuva'da yapılan İstiklal Caddesi ve ara sokaklarda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

    Yapımı tamamlanarak yeni çehresine kavuşan cadde ile ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "İstiklal Caddesi'ndeki yaklaşık 19 metre genişliğinde ve 1 kilometre uzunluğunda yol yapım çalışması tamamlandı. Çamyuva halkı yıllardır bu yolun yapılmasını istiyordu. Biz de halkımızın isteğini kısa sürede yerine getirdik. Hizmet yapmaya devam ediyoruz. Başka söz söylemeye gerek yok. Önceki dönemle kıyasladığımızda yaptığımız işler ortada. Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin" dedi.

    Başkan Vekili Acar ise Başkan Topaloğlu'nun öncülüğünde Kemer'e hak ettiği tüm hizmetleri kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow