hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Çam, şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu

    Kaymakam Çam, şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu
    expand

    Kaymakam Çam, şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Çam, Şehit yakınları ve gazilerle, iftarda bir araya geldi.

    Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, ilçedeki şehit yakınları ve gazilerle, Kiriş mahallesindeki bir otelde yapılan iftar organizasyonunda bir araya geldi. Organizasyona, Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere, Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Asayiş Komanda Bölük Komutanı Teğmen Mustafa Koçak, İlçe Sahil Güvenlik Komutan Vekili Alper Aydın, İlçe Sağlık Müdürü Ceren Avanos İnce, birim müdürleri, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

    Organizasyon Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Organizasyona katılanlar dua ederek orucunu açtı. Yemeğin ardından Kaymakam Hüseyin Çam ve eşi Dilek Çam, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.Kaymakam Hüseyin Çam, "Aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri, kıymetli gazilerimiz ile ailelerinin katılmış olduğu iftar programındayız. Ramazanı Şerif'in herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ramazanınız mübarek olsun" dedi.

    Deprem ve sel felaketlerinde vefat edenlere rahmet, ailelerine sabırlar dileyen Çam, "Hem turizmcilerimize hem vatandaşlarımıza deprem sürecinde göstermiş oldukları özverilerden dolayı çok teşekkür etmek istiyorum. Kemer'in nüfusu 50 bine yakın ve Kemer'de ağırlanan depremzede misafir sayısı 20 binleri buldu. Nüfusunun yaklaşık yüzde 40'ına kadar depremzede ağırlayan bir ilçeydik. Bugün itibariyle otellerde kalan depremzede sayımız 2 binin altına düşmüş vaziyette. Bütün depremzede vatandaşlarımıza halkımız gönüllerini açtılar" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow