hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer Belediyesi çalışmalarına devam ediyor

    Kemer Belediyesi çalışmalarına devam ediyor
    expand

    Kemer Belediyesi çalışmalarına devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

    Çamyuva Mahallesi'ndeki 650 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki İstiklal Caddesi'nin yağmur suyu drenaj hattını tamamlayan belediye ekipleri, yol kaplaması, aydınlatma ve kaldırım çalışmalarını da tamamladı. İstiklal Caddesi'nin devamındaki Abdi İpekçi Caddesi'nin de kaldırım ve bordür çalışmalarını bitiren belediye ekipleri, yol kaplama çalışmalarına devam ediyor.

    Arslanbucak Mahallesi 235. sokakta yağmur suyu drenajı çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, alt yapıya önem vermeyen diyenlere inat 233. sokakta da yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını da sonlandırdı. Belediye fen işleri ekipleri, Kiriş Mahallesi'nde ise su hendeklerini temizleyerek yağmur suyunun drenesini sağladı.

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Ekiplerimiz ilçemiz genelinde çalışmalarına hızla devam ediyor. Alt yapı ve üst yapı çalışmaları Kemer için çok önemli. Bu yöndeki çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz. Yağmur suyu drenaj hatlarımızı yapıyoruz. Aydınlatmaları, yol kaplamaları ve kaldırım çalışmalarımızla halkımıza daha iyi hizmet sunabilmeyi amaçlıyoruz. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow