hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer Belediyesi'nden öğrencilere kırtasiye yardımı

    Kemer Belediyesinden öğrencilere kırtasiye yardımı
    expand

    Kemer Belediyesi'nden öğrencilere kırtasiye yardımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun talimatıyla ilçedeki okullara kırtasiye malzemeleri dağıtılmaya başladı.
    Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un koronavirüs tedbirleri kapsamında "21 Eylül'de belirli sınıflarda yüz yüze eğitimi başlatacağız" açıklamasının ardından Kemer'deki okullarda da hummalı bir hazırlık sürecine girildi. Belediye Başkanı Topaloğlu'nun eğitime verdiği destekler kapsamında öğrenciler için hazırlanan kırtasiye malzemeleri belediye ekipleri tarafından dağıtılmaya başlandı. 
    İlçedeki ortaöğretime kadar olan öğrencilere kırtasiye yardımını geçene sene olduğu gibi bu sene de devam ettiren Başkan Topaloğlu, zorlu geçen koronavirüs sürecinde ailelere çocuklarının okul ihtiyaçları konusunda bir nebze olsun yardımda bulunmaya gayret gösteriyor. 
    'Eğitim varsa gelecek var' sloganıyla eğitime destek olmaya devam eden Topaloğlu, "Okul yönetimleri tarafından belirlenen kırtasiye malzemelerini okullarımıza dağıtmaya başladık. Her şey öğrencilerimiz için. Onlar bizim geleceğimiz. Eğitime her zaman destek olmaya söz verdik. Öğrencilerimize ve eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kırtasiye malzemeleri öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.
    Öte yandan belediye ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların içerisinde ve bahçelerinde dezenfekte çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow