hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'de Polis Teşkilatı'nın kuruluşu kutlandı

    Kemerde Polis Teşkilatının kuruluşu kutlandı
    expand

    Kemer'de Polis Teşkilatı'nın kuruluşu kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174'üncü yıl dönümü törenlerle kutlandı.

    Kemer'de Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174'üncü yılı etkinliklerinin ilki Cumhuriyet Meydanı'nda, İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, emniyet, jandarma ve sahil güvenlik komutanlığı personelleri, siyasi parti temsilcileri, birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törene bir grup vatandaş ise ellerinde bayraklarla gelirken 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Vatan sana canım feda' sloganları attı.

    Tören daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde devam etti. 2 bine yakın vatandaşın katıldığı etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken, Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç'ın yaptığı konuşmada duygu dolu anlar yaşandı. Etkinlikte Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç tarafından Şehit Polis Memuru Ufuk Şentürk'ün babası Ali Şentürk'e Türk bayrağının bulunduğu tablo verildi.

    Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü vesilesiyle resim sergisi hazırlayan Ünal Aysal Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi merhum polis memuru İsmet Öztürk'ün kızı Melek Öztürk'e teşekkür hediyesini ise ilçe emniyet müdürünün eşi Ebru Oymaağaç verdi. Etkinlik 174'üncü yıl pastasının kesilmesiyle sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow