hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'de sahte ve kaçak alkol denetimleri

    Kemerde sahte ve kaçak alkol denetimleri
    expand

    Kemer'de sahte ve kaçak alkol denetimleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde yılbaşı öncesi kaçak ve sahte alkol satışını engellemek için jandarma ve polis ekipleri denetimlerini arttırdı.
    Kemer ilçesinde, yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkollü içki satışı ile sunumunu engellemek amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından denetimler gerçekleştirildi. Operasyonlar kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanı olan Merkez Mahallesi, Yeni Mahalle, Arslanbucak ve Kiriş mahallelerinde piyasa değeri yaklaşık 250 bin lira olan, 7 sahte bandrollü 1 litrelik viski, 960 adet 4cl bandrolsüz votka, 100 paket hetts kartuşu, 150 tek kullanımlık elektronik sigara ve 150 paket kaçak bandrollü sigara ele geçirildi.
    Jandarmanın sorumluluk alanı olan Beldibi, Göynük, Kuzdere, Çamyuva, Tekirova, Beycik ve Ulupınar mahallelerinde yapılan operasyonlarda, 1021 litre etil alkol, 67 litre alkol ve 73 şişe sahte içki, alkol yapımında kullanılan litrelerce aroma, alkol yapımında kullanılan kitler, 15 sigara sarma makinesi, 4 karton içerisi tütün dolu makaron, 2 kilogram tütün ve boş makaron ve sigara paketleri ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan şüphelilerle ilgili Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli işlemler başlatıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow