hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meclis üyeleriyle değerlendirme toplantısı

    Meclis üyeleriyle değerlendirme toplantısı
    expand

    Meclis üyeleriyle değerlendirme toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında belediye meclis üyeleriyle değerlendirme toplantısı yapıldı.

    Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, meclis üyelerinden Aslı Bayar Ulukapı ve Semih Top katılmadı. Toplantıda, tüm dünyada etkisini devam ettiren yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı alınan tedbirler ve alınabilecek yeni tedbirler hakkında fikir alışverişinde bulunurken, Başkan Topaloğlu meclis üyelerine tek tek fikir ve görüşlerini sordu.

    Toplantıda, faaliyetleri durdurulan veya faaliyette bulunamayan işletmelerin yıllık ilan ve reklam vergileriyle yıllık ÇTV vergilerinin faaliyetleri durdurulan veya faaliyette bulunamayan döneme isabet eden kısmının alınamayacağı da görüşüldü.

    Başkan Necati Topaloğlu, "Meclis üyelerimizle değerlendirme toplantısı yaptık. Belediye olarak halkımıza ve esnafımıza daha fazla nasıl destek oluruz diye konuştuk. Meclis üyelerimizle birlikte halkımız için çalışmaya devam ediyoruz. Zorlu süreçten esnafımız ve halkımızla el ele vererek başarıyla çıkacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow