hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı'dan depremzedeleri ağırlamada destek verenlere teşekkür

    Vali Yazıcıdan depremzedeleri ağırlamada destek verenlere teşekkür
    expand

    Vali Yazıcı'dan depremzedeleri ağırlamada destek verenlere teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma neden olan depremler sonrası bölgelerden ayrılarak Antalya'ya gelen depremzedelere konaklama ve yardımlarda bulunan herkese teşekkür etti.

    Vali Ersin Yazıcı, Kemer ilçesini ziyaret etti. İlk olarak ilçe merkezindeki Bahri Tanrıkulu Spor Salonu'nda oluşturulan Kriz Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı'yı, Kaymakam Hüseyin Çam, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere, İlçe Sahil Güvenlik Komutan vekili Alper Aydın ve birim amirleri karşıladı. Koordinasyon Merkezi'ni gezen ve çalışan gönüllülerle sohbet eden Vali Yazıcı, ardından da depremzedeler için oluşturulan kıyafet ve ayakkabı bölümünde incelemelerde bulundu.

    Vali Ersin Yazıcı, Kemer'de 10 bin 500 civarında depremzedenin otellerde misafir edildiğini belirterek, "Tabii ki sizler aracılığıyla öncelikle otel sahiplerine ve bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, var olsunlar. Bu zor günümüzde devlet millet el elenin güzelliğini bize gösteriyorlar. İnsanlarımızı burada, o büyük afetten gelmiş misafirleri rahat ettirmeye çalışıyoruz. Temel ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bu noktada da Kemer'de büyük işler başarıldı. Ben başta kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese, gönüllülere, buradaki turizm derneğimize ve çalışanlarına, turizmcilerin bize vermiş olduğu her türlü katkıya teşekkür ediyorum. İnşallah burada giysi ihtiyaçları, evlerde olanların diğer ihtiyaçlarıyla ilgili hem tespitler yapılıyor hem de yardımlar yapılıyor. Yapılmaya da devam edilecek. İnşallah bu zor günlerde bu büyük afetin yarattığı olumsuzluklardan en kısa zamanda hep birlikte sıyrılacağız" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow