hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez Belediyesi, camilerin bahçesini güzelleştiriyor

    Kepez Belediyesi, camilerin bahçesini güzelleştiriyor
    expand

    Kepez Belediyesi, camilerin bahçesini güzelleştiriyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi, ilçe sınırlarındaki tüm ibadethanelere temizlik, bakım ve onarım hizmetine devam ediyor. Belediye, Habibler Mahallesi'ndeki Hacı Hasan Erkan Camii'nin bahçesinde çevre düzenlemesi yaptı.

    Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Habibler Mahallesi'nde, Düden Caddesi üzerinde bulunan Hacı Hasan Erkan Camii'nin bahçesinde 1000 metrekare parke taşı çalışması gerçekleştiriyor. Bahçenin parke taşı çalışması yapılmayan kısımlarına ise çim ekilecek ve ağaç dikilecek. Yine bahçeye banklar yerleştirilecek. Yapımında sona gelinen çevre düzenlemesi çalışmasıyla cami cemaatinin namaz vakitlerini beklediği, sohbet ettiği ve cenaze namazının kılındığı bahçe güzel bir görünüm kazanmış olacak.

    167 CAMİYE DESTEK

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşların ibadetlerini sorunsuz bir ortamda yapabilmesi amacıyla ilçedeki 167'ye yakın caminin bakım, onarım ve bahçe düzenlemesiyle ilgili hizmet taleplerini imkânları dâhilinde karşıladıklarını söyledi. Türk -İslam medeniyetinde hayatın merkezine yerleştirilen camilerin etrafında yaşamın şekillendiğini kaydeden Başkan Tütüncü, "Bu hassasiyetle ilçedeki camilerin fiziki alandaki sıkıntılarının çözümüne destek veriyoruz, vermeye devam edeceğiz" dedi.

    İlçe genelindeki tüm camilerin iç mekan, çevre temizliği ile genel bakımını 12 yıldır periyodik olarak yaptıklarının altını çizen Başkan Tütüncü, pandemi döneminde de ibadethaneleri dezenfekte ettiklerini de aktardı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow