hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in kreşleri dezenfekte edildi

    Kepezin kreşleri dezenfekte edildi
    expand

    Kepez'in kreşleri dezenfekte edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi şubelerinde dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

    Kepez Belediyesi'nin küresel bir tehdit olan koronavirüse karşı aldığı önlemler devam ediyor. Vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı alanlarda temizlik ve hijyen uygulamalarını artıran Kepez Belediyesi, belediyeye ait binalarda da ilaçlama ve temizlik çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. Kepez Belediyesi'nin temizlik ve hijyen uygulamaları kapsamında Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin Teomanpaşa- Ahatlı- Özgürlük şubelerinde de dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

    KREŞLER DİP KÖŞE TEMİZLENDİ

    Belediye ekipleri, sınıflardan yemekhaneye, yatakhanelerden lavabolara kadar her alanda dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Dolaplar, oyuncaklar, çocukların kullandığı tüm eşyalar titizlikle temizlendi. Salgının yayılması ihtimaline karşı tedbir amaçlı alınan kararlar doğrultusunda Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'lerindeki hizmetler, 22 Mart tarihine kadar durduruldu. Kepez Belediyesi, sadece kreşlerle sınırlı olmayan dezenfekte çalışmalarını, belediyenin tüm tesislerinde ve hizmet binalarında da hummalı şekilde sürüyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow