hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepezspor'dan büyük vefa

    Kepezspordan büyük vefa
    expand

    Kepezspor'dan büyük vefa

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - Kepez Spor'u 23 yıl önce 3'üncü ligden 2'nci lige çıkaran teknik heyet ve futbolcular, Hasan Doğan Stadyumunda final maçına hazırlanan Kepezspor'un futbolcularını ve teknik heyeti ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti. Başkan Tütüncü, Kepezspor'un 23 yıl önceki kadrosunu 14 Haziran Çarşamba günü saat 19.00'da Eskişehir'de oynanacak maça davet etti.

    Türkiye 3. LiG 3. Grup finalisti Kepezspor'u, 23 yıl önce 3'üncü ligden 2'nci lige çıkaran teknik heyet ve futbolcular, final maçı öncesi takımı yalnız bırakmayarak, başarı dileklerinde bulundu. Hasan Doğan Stadyumu'ndaki vefa gününe Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Spor Onursal Başkanı Mustafa Yılmaz, Kepezspor AŞ Futbol Kulübü Başkanı İsmail İltemir ve kırmızı beyazlı yöneticiler katıldı.

    TÜTÜNCÜ'DEN BÜYÜK VEFA

    Bu özel günde konuşan Başkan Hakan Tütüncü, “23 yıl önce 3'üncü ligden 2'nci lige çıkmış takımımızla bugünkü takımımızı bir araya getirmek çok çok özel ve önemli. Bu Kepezspor'un geleneklerine ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor. Ama bütün bunlarla beraber sizin varlığınız dünle bugün arasında çok güçlü bir köprü" dedi. Kepezspor'un müthiş bir mücadele verdiğini belirterek konuşmasına devam eden Başkan Tütüncü, “Bugüne kadar ortaya koyduğunuz muhteşem performans ve başarılarınız için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum" diye konuştu. Başkan Tütüncü, Kepezspor'un 23 yıl önceki kadrosunu 14 Haziran Çarşamba günü saat 19.00'da Eskişehir'de oynanacak maça davet etti.

    Kepezspor'un Onursal Başkanı Mustafa Yılmaz da “Kepezspor'u 23 sene önce 3'üncü ligden 2'nci lige çıkaran başta Sait Taş hocamız ve futbolcularının bu ziyaretinden dolayı memnuniyetimizi bildiriyoruz. Buraya gelerek bizlere çok büyük güç katmışlardır" diye konuştu.

    Başkan Hakan Tütüncü, Mustafa Yılmaz, Kepezspor AŞ. Futbol Kulübü Başkanı İsmail İltemir ve kırmızı beyazlı yöneticiler, daha sonra Kepezspor Yönetim Kurulu Üyesi Mürsel Can'ın doğum gününü kutladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow