hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kestel, Mahmutlar ve Kargıcak'a 18 durak

    Kestel, Mahmutlar ve Kargıcaka 18 durak
    expand

    Kestel, Mahmutlar ve Kargıcak'a 18 durak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da Kestel ve Mahmutlar'a, 10 kapalı durak daha ilave etti. Geçen hafta konulan 8 durakla birlikte güzergahta yeni durak sayısı 18'e yükseldi. Duraklar Alanyalıları yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyacak.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu taşıma araçlarını beklerken daha rahat etmeleri için Alanya toplu ulaşımının ana hatlarından olan D-400 Karayolu Kargıcak Mahmutlar arasındaki bölüme 8 durak monte etmişti. 6 Ocak'ta Kargıcak ve Mahmutlar halk otobüslerinin Alanya ile birleşmesinin ardından ihtiyaç duyulan noktalara yeni durak ilavesi yapıldı.

    10 DURAK DAHA

    D-400 Karayolu'nun Kestel ile Mahmutlar arasındaki bölümü ve Mahmutlar Atatürk Caddesi üzerine toplam 10 yeni durak monte edildi. Durak montajları kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Böylece Kargıcak-Mahmutlar ve Kestel güzergahına ilave edilen kapalı durak sayısı 18 oldu. Özellikle yaz aylarında Alanyalıların yanı sıra turistlerin de yoğun olarak kullandığı halk otobüsleri, belirlenen duraklardan yolcularını alacak. Kapalı duraklar yazın güneşten kışın da yağmurdan vatandaşları koruyacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow