hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı Belediyesi 'ETÜT' kayıtları başladı

    Konyaaltı Belediyesi ETÜT kayıtları başladı
    expand

    Konyaaltı Belediyesi 'ETÜT' kayıtları başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - HER yıl ortaokul ve lise son sınıf ile yeni mezun öğrencileri, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlayan Konyaaltı Belediyesi ETÜT Merkezi'ne yeni dönem kayıtları başladı. 
    Konyaaltı Belediyesi, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) çatışı altında hizmet veren ETÜT Merkezi ile her yıl onlarca öğrenciyi hayalleriyle buluşturuyor. Bu yıl tercih ettiği liseye yerleştirmede yüzde 60'ın üzerinde bir oranla başarıya imza atan Konyaaltı Belediyesi ETÜT Merkezi için yeni dönem kurs kayıtları başladı. 2020-2021 eğitim-öğretim yılında LGS ve YGS'ye girecek öğrenciler için KONSEM ETÜT Merkezi kayıtları Konyaaltı Belediyesi'nin resmi internet sayfasından, 'online' olarak yapılabiliyor. Başvurular, 30 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek.
    EĞİTİMLER UZMANLARDAN
    Özellikle YKS'ye girecek öğrenciler için eğitimde fırsat eşitliği yaratan Konyaaltı Belediyesi ETÜT Merkezi, yıl boyunca ücretsiz deneme sınavları ve birebir etütlerle öğrencileri geleceğe hazırlıyor. Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Yeterlilik Testi (YDT) olmak üzere 3 oturumdan oluşan sınavlarda, Türkçe, Sosyal Bilimler, Temel Matematik, Fen Bilimleri, Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyal Bilimler ve yabancı dil soruları yer alıyor. Konyaaltı Belediyesi ETÜT Merkezi'nde öğrenciler de uzman eğitimci kadrosu gözetiminde hayalini kurdukları lise ve üniversitelere hazırlanıyor.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow