hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı'nda TSM rüzgarı esti

    Konyaaltında TSM rüzgarı esti
    expand

    Konyaaltı'nda TSM rüzgarı esti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KONYAALTI Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen 'Hicazkar Bir Rüya' konseri Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde müzikseverlerle buluştu.

    Konyaaltı Belediyesi ilçe sakinlerini kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerle sık sık bir araya gelen vatandaşlar, bu kez de Konyaaltı Belediyesi bünyesinde yer alan Türk Sanat Müziği Korosu'nun sahne aldığı 'Hicazkar Bir Rüya' konseri ile müzik dolu bir akşam yaşadı. Şef Tayfun Yönlü yönetiminde gerçekleşen konserde birbirinden güzel eserleri peş peşe seslendiren koro, salonu dolduran dinleyicilerden konser sonunda uzun süre alkış aldı.

    KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ

    Göreve geldikleri günden bu yana en çok önem verdikleri konuların başında kültür-sanat etkinliklerinin geldiğini kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Belediye bünyesinde kurduğumuz Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları kurulduğu günden bu yana vatandaşımızın büyük beğenisini topladı. Türk Sanat Müziği koromuzun konserinde her zamanki gibi yine salonu doldurdular. Konsere katılan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow