hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ADD Korkuteli Şubesi genel kurul yaptı

    ADD Korkuteli Şubesi genel kurul yaptı
    expand

    ADD Korkuteli Şubesi genel kurul yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Korkuteli Şubesi'nin olağan genel kurulunda mevcut başkan Ayla Çakal güven tazeledi.

    ADD Korkuteli lokalinde gerçekleşen kongre, divanın oluşturulması ile başladı. Divan heyetine CHP İlçe Başkanı Şeyhali Kara, Hatice Demir ve Selma Gündoğdu seçildi. Mevcut Başkan Ayla Çakal, "Bizler; tarihin yetiştirdiği en büyük devrimci; kurtarıcımız ve kurucumuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan ödün vermeksizin yürüyen, mücadele eden bir büyük aileyiz. Hep birlikte, Atatürk devriminin sahipleriyiz. Atatürkçü Düşünce Derneği; bir dava ve mücadele kurumudur. Köklerimiz, milli mücadeleye ve milli kongrelere dayanmaktadır. Tek liderimiz, tek önderimiz, tek rehberimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Hepimiz, Büyük Önder Atatürk'ün fikirlerini yaymakla görevli kadrolarız. Bu nedenle temel parolamız liderimiz Atatürk, kadromuz örgüttür" dedi.

    Genel kurulda yeniden seçilen Ayla Çakal'ın yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Dal, Sayman Hidayet Çelikli, Üye Hüseyin Çakal, Ali Acar, Mualla Korkutelmalıoğlu ve Mesrure Üstem'den oluştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow