hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Besici Kurban Bayramı'ndan umutlu

    Besici Kurban Bayramından umutlu
    expand

    Besici Kurban Bayramı'ndan umutlu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde besici Murat Eren, bu yıl kurbanlık fiyatlardan umutlu olduklarını söyledi.

    Kurban Bayramı'na yaklaşılırken kurbanlık satışları da sürüyor. Özellikle kurban almak için son güne kadar beklemek istemeyen vatandaşlar erkenden kurbanlık almak için besicilerin kapısını çalmaya başladı. Korkuteli'ne bağlı mahallelerde besiciler kurbanlıkların satışları başladığını ve satılan büyükbaş ve küçükbaş için yem ve saman paralarının da peşin alındığını söyledi.

    Besici Murat Eren, bu yıl kurbanlık fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, "Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ve özel veterinerlerimiz her zaman gelir hayvanlarımızın gerekli sağlık kontrollerini yaparlar. Hayvanlarımız sürekli kontrol altında. Kurbanlık fiyatlarında herhangi bir değişikliğin olacağını düşünmüyorum. Önceki yıllardaki fiyatlarla aynı olacağını tahmin ediyoruz. Kurban Bayramı yaz dönemine geldiği için hayvanlar doğal besinle yani ovada merada otlatılarak beslendi. Bu yüzden eti daha lezzetli olur. Vatandaşın bütçesine göre kurbanlıklarımız mevcut" dedi

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow