hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hayırsever öğretmenden anlamlı bağış

    Hayırsever öğretmenden anlamlı bağış
    expand

    Hayırsever öğretmenden anlamlı bağış

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'da Korkuteli Zeynep Mustafa Kemer Ortaokulu'nda Türkçe öğretmeni Hadi Karakuş, babası Bayram Karakuş'un ölüm yıl dönümünde düzenlemeyi planladığı mevlid programı için ayırdığı 40 bin lirayı, depremzedelere erzak alınması için annesi Şerife Karakuş adına Türkiye Diyanet Vakfı Korkuteli Şubesi'ne bağışladı.

    Karakuş, aile fertleri arasında yaptıkları istişare sonrasında mevlid programını sonraki yıllarda da yapabileceklerini düşüncesiyle depremzedelere destek olmayı istediklerini anlattı. Karakuş, "Depremzede kardeşlerimizin biraz olsun acılarını hafifletebilirsek ne mutlu bize. Bu kararı alırken bana destek olan aile bireylerime de teşekkür ediyorum" dedi. Karakuş, bağışını Müftü Mustafa Kızmaz'a teslim etti.

    Türkiye Diyanet Vakfı Korkuteli Şubesi adına nakdi bağışı kabul eden Müftü Kızmaz, "Hadi hocamı ve ailesini yürekten tebrik ediyorum. Duyarlı vatandaşlarımız sayesinde mağdur kardeşlerimiz bir an önce refaha kavuşacak ve Allah'ın izniyle bu zor günleri birlikte atlatacağız" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow