hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Çimşit'ten pazar denetimi

    Kaymakam Çimşitten pazar denetimi
    expand

    Kaymakam Çimşit'ten pazar denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde İçişleri Bakanlığı izniyle açılan pazar yerine gelen vatandaşlar alışveriş yaptı. Kaymakam Ömer Çimşit de pazara giderek denetimlerde bulundu.

    İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge kapsamında Korkuteli'de kurulan pazara vatandaşlar ilgi gösterdi. Özellikle 17 günlük yasakta ilçeye gelen yazlıkçı vatandaşlar pazardan erkenden alışveriş yaptı. Yaş sebze ve meyve ile fidenin satışına izin verildiği pazarda vatandaşlar alışveriş yaparken, polis ve bekçiler ise maske, mesafe ve diğer tedbirlere uymaları konusunda sık sık uyardı. Pazarın bütün girişlerinde HES kodu uygulaması yapıldı.

    Kaymakam Ömer Çimşit, İl Emniyet müdür yardımcıları Murat Deniz ve Oray Ertuğrul, İlçe Emniyet Müdür Vekili komiser Orhan Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek ile pazarda denetim yaptı. Kaymakam Ömer Çimşit, pazar esnafı ziyaretinde sosyal mesafe ve maske uyarısında bulundu. Kaymakam Çimşit, "Pazarda başta esnaflarımız olmak üzere vatandaşlarımız özellikle maske ve sosyal mesafe konusundaki duyarlılığı sevindirici. Bu tedbirlere toplumun her kesiminin uyması gerekmektedir. Hep birlikte kurallara uymak zorundayız. Denetimlerimiz aralıksız sürecek" dedi.

     

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow