hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam pazarda koronavirüs denetimi yaptı

    Kaymakam pazarda koronavirüs denetimi yaptı
    expand

    Kaymakam pazarda koronavirüs denetimi yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KAYMAKAM Ömer Çimşit, çarşamba pazarını ziyaret ederek vatandaşlara koronavirüs kurallarına uyma çağrısında bulundu.
    Kaymakam Ömer Çimşit, İlçe Emniyet Müdür vekili komiser Orhan Yıldırım, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oya Dirican, Belediye Zabıta Müdürü Nazmi Bilgin ile birlikte ilçede kurulan çarşamba pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Çimşit, koronavirüs tedbirlerinin önemine işaret ederek, kurallara riayet edilmesi gerektiğini vurguladı.
    Kaymakam Çimşit, "Tedbirlere dikkat etmedikçe maalesef sayı artıyor. Vatandaşlarımızı tedbirlere uyma konusunda bilgilendirmeler yapmaya devam ediyoruz. Bizler vatandaşımızı maske, mesafe, temizlik konusunda hassasiyeti artırmaya davet ediyoruz. Farkındalığı artırmaya çalışıyoruz. Çünkü bu mücadelede en büyük gücümüz maske, mesafe ve temizliktir Lütfen kurallara uyalım" dedi.
    Kaymakam Çimşit, "Koronavirüsle mücadelede kararlılıkla yola devam ediyoruz. Vatandaşımızın özellikle, maske ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını rica ediyoruz. En kısa sürede virüsü ülkemizden bertaraf etmek, normal günlere dönmek için gayret sarf ediyoruz. Kurallara daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlılığını artırmak için özellikle mesafeye çok dikkat etmeleri gerekiyor. Maske virüs yaygınlığını önlemek için çok önemlidir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow