Kaymakamdan Elektrikçiler Odası'na ziyaret

Kaymakamdan Elektrikçiler Odasına ziyaret
expand

Kaymakamdan Elektrikçiler Odası'na ziyaret

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti.

Kaymakam Ömer Çimşit, Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü ve yönetimiyle görüştü. Ziyarette esnafın sorunları tartışıldı ve pandemi süreciyle kayıt dışı çalışanlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Ömer Çimşit, oda başkanı ve yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarı diledi.

Oda Başkanı Hasan Ülkü, "Sayın Kaymakamımızın bizi ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ederiz. Bizlere değer verdiniz. İdarecilerimizin bize pozitif enerji vermesinden dolayı esnaflarımız adına teşekkür ederiz. Biz her zaman Korkuteli'ni idare eden insanlarla beraber, büyüklerimizin yardımcısıyız. Korkuteli için ne olursa olsun biz her zaman, her yerde hazırız. Ziyaretinizden son derece memnun olduk" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow