hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakamdan korona önlemleri uyarısı

    Kaymakamdan korona önlemleri uyarısı
    expand

    Kaymakamdan korona önlemleri uyarısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, koronavirüsle mücadelede maske, mesafe ve temizliğe azami özen gösterilmesi uyarısında bulundu.
    İlçedeki denetimlerde vatandaşlara uyarılarda bulunan Kaymakam Ömer Çimşit, şöyle dedi:
    “İlçemizde şu anda 4 pozitif vakamız var. Yoğun bakımda bulunan hastamız da servise çıktı. Hastaların takip ve tedavileri devam ediyor. Ayrıca şu an ve önceki günlerde pozitif hastalarımızla irtibatlı/temaslı olan 90 kişiyi de İlçe Sağlık, Emniyet ve Jandarma birimlerimiz takip ediyor. Söz konusu 90 vatandaşımız izolasyona tabi tutulmakta olup, mevcut durumları günlük olarak takip edilmektedir. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uymaya devam edelim. Yakın çevremiz başta olmak üzere uymayanları uygun bir şekilde uyaralım."
    İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği 'Koronavirüs Denetimleri' genelgesiyle daha sık denetimlerin yapılacağını vurgulayan Kaymakam Çimşit, “Denetimler konusunda daha belirgin bir şekilde sahada olacağız. Başta sağlık teşkilatı, milli eğitim teşkilatı, din görevlilerimiz, öğretmenlerimiz, muhtarlarımız sahada olacağız. Maske, mesafe ve temizliğe azami ölçüde özen göstereceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow