hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli HEM yılsonu sergisi açıldı

    Korkuteli HEM yılsonu sergisi açıldı
    expand

    Korkuteli HEM yılsonu sergisi açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yıl boyunca yapılan ürünler sergilenmeye başlandı.

    Korkuteli Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi’nin yılsonu sergisinin açılışı gerçekleşti. Açılışa Kaymakam Sezgin Üçüncü, İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen Vedat Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü Osman Cihan Torun, milli eğitim şube müdürleri Bilal Uysal ve Abdullah Güven, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Halk Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlik halk oyunları kursiyerlerinin gösterileri ile devam etti.

    Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan konuşmasının ardından kursiyerler tarafından hazırlanan bir tabloyu Kaymakam Sezgin Üçüncü’ye hediye etti.

    Daha sonra Kaymakam Sezgin Üçüncü, İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen Vedat Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü Osman Cihan Torun, milli eğitim şube müdürleri Bilal Uysal ve Abdullah Güven, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, sergi açılış kurdelesini birlikte kesti. Açılış sonrasında halk eğitim merkezi kursiyerleri tarafından yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği stantlar gezildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow